Zeytinburnu Bilgi Evlerinde Güz-Bahar Dönemi Atölye Ve Kulüp Çalışmaları Başlıyor!

DUYURU

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nde atölye ve kulüp çalışmaları için kayıtlar 18 Eylül – 7 Ekim 2023 tarihleri arasında başlıyor.

Karikatür, temel resim, halk oyunları, drama, anlayarak hızlı okuma, robotik kodlama, mental aritmetik, piyano, bağlama, keman, halk oyunları atölyelerinin yanı sıra satranç, kâğıt sanatları, eğlenceli bilgiler, dikkat ve odaklanma ile akıl ve zekâ oyunları gibi alanlarda çocuklar yeteneklerini keşfetme fırsatı buluyor. Kulüp ve atölyelerde haftada bir gün bir araya gelinerek çalışmalar sürdürülüyor. Bir üye aynı anda 2 kulüp ve 2 atölye çalışmasına kayıt yaptırabiliyor.

Zeytinburnu Bilgi Evleri atölye ve kulüp çalışmalarıyla, üyelerin temel el becerileri kazanması, stratejik düşünme biçimleri ile dikkat ve odaklanmalarını geliştirmesi ve çeşitli sanat kollarının inceliklerini öğrenmesi amaçlanıyor.

Atölye ve kulüp faaliyetleri 9 Ekim Pazartesi günü başlayarak 17 Mayıs 2024 tarihine kadar 8 ay boyunca devam edecek. 3, 4, 5, 6, 7, 8. sınıf öğrencilerinin faydalanabileceği etkinliklerimize katılım için Bilgi Evleri’ne başvuru yapılmalı ve öncelikle üye olunmalıdır. Uygun koşulları sağlayan Zeytinburnulu öğrenciler, kendilerine en yakın Bilgi Evi’ni ziyaret ederek çalışmalara kayıt yaptırabilecekler.

BİLGİ EVLERİMİZDE YER ALACAK KULÜP ÇALIŞMALARI:

Akıl ve Zekâ Oyunları Kulübü

Kâğıt Sanatları Kulübü

Dikkat ve Odaklanma Kulübü

Satranç Kulübü

Eğlenceli Bilgiler Kulübü

Görsel Sanatlar Kulübü

Beceri Kulübü

BİLGİ EVLERİMİZDE YER ALACAK ATÖLYE ÇALIŞMALARI:

Anlayarak Hızlı Okuma

Mental Aritmetik

Bağlama

Drama

Gitar

Piyano

Halk Oyunları

Robotik Kodlama

Karikatür

Temel Resim

Keman

Sahne Sanatları

Ritim- Perküsyon

Şan

Pratik Matematik

Modern Sanat

Natürel Sanat

Halk Oyunları

Sahne Sanatları

Modern Dans

Akıl ve Zekâ Oyunları

Beceri

3D Tasarım

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...