Bilgi Evleri Düzenli Olarak Dezenfekte Ediliyor

DUYURU

Zorlu pandemi döneminde Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri 7 şubesiyle üyelerine hız kesmeden hizmet vermeye devam ediyor. Belediyemizin sağlık ekipleri ve Bilgi Evleri personeli tarafından düzenli olarak her hafta dezenfekte edilerek üyelerin güvenli ve sağlıklı bir oramda bulunmaları sağlanıyor. Görevli personelimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederken Bilgi Evlerine gelen üyelerin de aynı kurallara uyması noktasındaki hassasiyetini ihmal etmeden sürdürüyor. Uzaktan eğitim konusunda 7 şubesiyle EBA destek noktaları olarak yer alan Bilgi Evleri öğrencilere yardımcı olmakta, kitap ödünç ve iade işlemleri aynı titizlikle devam etmektedir. Sosyal mesafeye uygun olarak dizayn edilen bilgisayar sınıflarıyla öğrenciler canlı derse erişim sağlayabilmekte ve eğitim aksamayacak şekilde kamera ve mikrofon desteği ile donatılıp öğrencilerin hizmetine sunulmaktadır.

Maske mesafe ve hijyen kurallarının unutulmadığı Bilgi Evlerinde üyelerimiz en iyi şartlarda hizmet almaya devam edecek.

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...