Yanında Kitabın Varsa Yalnız Değilsin!

DUYURU

Zeytinburnu’nun 7 farklı mahallesinde yer alan Bilgi Evi Kütüphaneleri pandemi sürecinde de sağlık ve hijyen kurallarına uygun şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

Kütüphanelerimizden 15 günlüğüne ödünç kitap alan üyelerimizin iade ettiği kitaplar bir hafta süreylebekletildikten sonratekrar raflara konulmaktadır. Üyelerimizin sağlığını korumak adına ateş ölçümü, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun koşullar Bilgi Evi personeli tarafından dikkatle sağlanırken, Bilgi Evlerimiz her hafta belirli gün ve aralıklarla dezenfekte edilmeye de devam ediyor. Beştelsiz, Sümer, Yenidoğan,-Gökalp, Veliefendi, Yeşiltepe, Seyitnizam ve Merkezefendi Bilgi Evlerinden size en yakın olanı tercih ederek kitap ödünç iade işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Pandeminin etkisinin devam ettiği şu günlerde kendinize kitapların ışığında seyahat etme fırsatı sunmak için sizleri Bilgi Evlerimize bekliyoruz.

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...