Bilgi Evleri EBA Destek Noktalarıyla Hizmetinizde!

DUYURU

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri 7 farklı şubesinde 100 bilgisayarla, evinde bilgisayarı ve interneti olmayan öğrenciler için  ‘Eba Destek Noktası” olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Bilgi Evleri öğrencilere canlı derse bağlanma ve derse katılım sağlama noktasında destek sağlamaya devam ediyor. Covid-19 salgını süresince, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, uzaktan eğitim ile Eba üzerinden işlenen dersleri bilgisayar laboratuvarlarıyla öğrencilerin erişimine açan Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri,  teknolojiyle arasında engel bulunan, erişim sağlayamayan ve internet sorunu olan öğrencilerimize eksikliklerini tamamlama ve derslerine canlı katılma imkânı veriyor. Her bir çocuğumuzun, eşit imkân ve fırsatlardan yararlanması için, bu çözüme ortak olan Bilgi Evlerimizde maske, mesafe ve hijyen kuralları ihmal edilmeden güvenli bir ortamda destek noktası hizmeti veriliyor. Zeytinburnu Bilgi Evleri olarak öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan kulaklık, maske vb. gereksinimleri kurumumuzca temin ediliyor. Okullarımız dışında, çağın gereklerine uygun altyapısıyla öğrencilere hizmet vermeye devam eden Bilgi Evlerimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz.

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...