Zaferin Adı Çanakkale

HABER

Kahraman Mehmetçiğin 106 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek yazdığı “Çanakkale Geçilmez” destanı ve bu destanın haklı gururu Zeytinburnu’nda bir kez daha yaşanıyor. Bilgi Evleri çocuk orkestrasının Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirdiği video klip çalışması, Çanakkale türküsü ve Yemen türküsüyle gönüllerin bam teline dokunarak izleyicilere duygu dolu anlar yaşatacak. 

Vatanını milletini korumak için gözünü kırpmadan şehadete yürüyen kahraman Mehmetçiklerimiz düşmana geçit vermemek için canını hiçe saydı. Bu vesile ile bize bu toprakları vatan kılan al bayrağımızı özgürce dalgalandırmamıza vesilen olan şanlı destanımızı tarihe altın harflerle kazıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi sonsuz şükran, minnet ve rahmetle yad ediyoruz.

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...