Bilgi Evi Üyelerimiz ile İftar Sofrasında Buluştuk!

HABER

Zeytinburnu Bilgi Evlerinin her yıl düzenlediği iftar programına bu yıl da çocuklardan ve gençlerden yoğun bir ilgi vardı.

Ramazanın bereketini yaşamak, birlikteliğimizi güçlendirmek ve paylaşmanın doyasıya tadına varmak adına kurulan iftar soframıza çocuklar ve gençler yoğun ilgi gösterdi. İlk ve ortaokul seviyesindeki 494 çocuk ile 87 liseli gencimize ayrı olarak düzenlenen iftarlara öğretmenleri eşliğinde katılan Bilgi Evi üyeleri güzel bir Ramazan akşamı geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Çocuklar için düzenlenen iftar programı Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un da katılımıyla gerçekleşti. Animatör, Hacivat Karagöz, sihirbaz gösterileri, balon şov, yüz boyama ve neşeli çocuk şarkıları ile çocukların mutlulukları iftar salonunu doldurdu. Yemeğin hemen ardından konuşma yapan Arısoy tüm çocukların ve ailelerinin Ramazan’ını kutladı.

Merkezefendi Bilgi Evinde ise lise öğrencileri ve öğretmenleri ile yapılan iftarda hallerinden oldukça memnun olan gençler ortak bir sofrada bir araya gelmenin keyfini çıkardı. Yemek duasının ardından sıcacık saleplerle bu güzel akşamı tamamlayan gençler, Zeytinburnu Belediyesi ve Bilgi Evi öğretmenlerine teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...