Yepyeni 12.250 kitap Bilgi Evlerinde okurlarını bekliyor!

HABER

Kurulduğu ilk günden bu yana her daim neşeli çocuk sesleriyle dolan Bilgi Evlerimiz pandemi gölgesinde bu seslere hasret, hizmet vermeye devam ediyor.

YENİ KİTAPLAR, YENİ UFUKLAR

Kısıtlama günlerinde okunan kitaplara yenileri eklensin, çocuklar hayal kurmaya devam etsin, gençler evde sıkılmadan verimli vakit geçirsin, yetişkinler yepyeni diyarlara yolculuk yapabilsin diye çeşitli ilgi alanlarına ve yaş gruplarına hitap eden çok çeşitli ve zengin içeriklere sahip her Bilgi Evinde 1.750, toplamda 12.250 adet yeni kitap Bilgi Evlerimizdeki kütüphane raflarında yerini aldı.

Yenileriyle birlikte sayıları yetmiş 75.000’i aşan çeşit çeşit kitap Bilgi Evlerimizde Zeytinburnu’nun kıymetli okurlarıyla buluşacağı günü bekliyor. Kitaplar raflarda kalmasın diye siz de hemen en yakın Bilgi Evini ziyaret ederek kitapların renkli dünyasını keşfe çıkabilirsiniz.

 

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...