7. Uluslararası Kitap Fuarı’ndayız

ETKİNLİK

Kitaba ve okumaya verdiği değeri gerçekleştirdiği etkinlikler ile her fırsatta ortaya koyan Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, üyelerinin kitap sevgisini bir adım daha ileri taşımak ve kitap kültürlerinin gelişimine destek olmak amacıyla CNR 7. Uluslararası Kitap Fuarını ziyaret etti.

Bu yıl “keşfet” temasıyla organize edilen fuarda, geçmişe, geleceğe, öğrenmeye, gülmeye, araştırmaya dair keşfedilmeyi bekleyen her şey, Bilgi Evi’nin küçük kitapseverleriyle buluştu. Birbirinden farklı binlerce standın yer aldığı mekânda kendilerini kaybeden minik üyeler, merakla bekledikleri kitaplara sahip olmanın sevincini yaşadı. Yayınevlerinin kitaplarını detaylı bir şekilde inceleyen Bilgi evi üyeleri kitapların sınırsız dünyasına doğru bir yolculuğa çıkmış oldu.

Fuarı büyük bir heyecan ve mutlulukla gezen Bilgi Evi üyeleri daha sonra hatıra fotoğrafı çektirerek kitap fuarı ziyaretini tamamladı.

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...