11. Geleneksel Bilge Nesil Kahvaltısı Yapıldı!

ETKİNLİK

Zeytinburnu Bilgi Evi üyeleri ve rehber öğretmenler arasında gerçekleşen “11. Geleneksel Bilge Nesil Kahvaltısı” Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un katılımıyla gerçekleşti.

Zeytinburnu Bilgi Evi üyeleri bu yıl 11’incisi gerçekleşen ‘Bilge Nesil Kahvaltısı’nda bir araya geldiler. 500 Bilge Nesil öğrencisi ve rehber öğretmenin buluştuğu kahvaltı programına, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetinkaya katıldı.

“2005 yılında Zeytinburnu’nda başlayan büyük bir iyilik ve eğitim hareketi olarak Bilgi Evi yolculuğu şimdi sizlerle beraber yürüyor.”

İfadelerini kullanan Arısoy, gençleri kahvaltı masalarında ziyaret edip kısa sohbetler gerçekleştirmeyi ihmal etmedi.

“2019 yılında 7 bilgi evimiz vardı. Bu bilge nesil kahvaltısında 8. Bilgi Evimiz olan Maltepe de yerini aldı. Yavaş yavaş orası da filiz veriyor, daha da büyüyecek inşallah! Bu yılın sonuna doğru Telsiz Bilgi Evimizi de açarak sayımızı 9’a ulaştıracağız.” müjdesini vererek konuşmasına devam etti.

“Bilge nesilden geçerek şimdilerde başarılı olmuş kardeşlerimizle görüşüyoruz. Umarım sizler de seçtiğiniz, istediğiniz mesleklerde başarılı bireyler olarak bu topluma, devlete, dinine, ailesine faydalı insanlar olarak topluma katılacaksınız.” temennilerini de ekledi.

Kahvaltı programı Ömer Arısoy’un gençlere hediye ettiği kitapların dağıtımı ve hatıra fotoğrafı çekimi yapılarak sona erdi.

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...