ZEYTİNBURNU BİLGİ EVLERİNDE YENİ DÖNEM KURS VE ATÖLYE ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR!

HABER

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nde kurs ve atölye çalışmaları için kayıtlar 16 Eylül – 5 Ekim 2024 tarihleri arasında başlıyor.

Karikatür, temel resim, halk oyunları, drama, anlayarak hızlı okuma, robotik kodlama, mental aritmetik, piyano, bağlama, keman, halk oyunları kurslarının yanı sıra satranç, kâğıt sanatları, eğlenceli bilgiler, beceri ile akıl ve zekâ oyunları gibi alanlarda çocuklar yeteneklerini keşfetme fırsatı buluyor. Kurs ve atölyelerde haftada bir gün bir araya gelinerek çalışmalar sürdürülüyor. Bir üye aynı anda 3 kurs ve 3 atölye çalışmasına kayıt yaptırabiliyor.

Zeytinburnu Bilgi Evleri kurs ve atölye çalışmalarıyla, üyelerin temel el becerileri kazanması, stratejik düşünme biçimleri ile dikkat ve odaklanmalarını geliştirmesi ve çeşitli sanat kollarının inceliklerini öğrenmesi amaçlanıyor.

Kurs ve atölye faaliyetleri 7 Ekim Pazartesi günü başlayarak 31 Mayıs 2025 tarihine kadar 8 ay boyunca devam edecek. 2 dönem halinde devam edecek olan çalışmaların 2. dönemdeki kayıtları 20 Ocak ve 1 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve dersler 3 Şubat’ta başlayacak.  2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. sınıf öğrencilerinin faydalanabileceği etkinliklerimize katılım için Bilgi Evlerine başvuru yapılmalı ve öncelikle üye olunmalıdır. Uygun koşulları sağlayan Zeytinburnulu öğrenciler, kendilerine en yakın Bilgi Evini ziyaret ederek çalışmalara kayıt yaptırabilecekler.

BİLGİ EVLERİMİZDE YER ALACAK ATÖLYE ÇALIŞMALARI:

Akıl ve Zekâ Oyunları

Satranç

Beceri

Kâğıt Sanatları

Görsel Sanatlar

Eğlenceli Bilgiler

Üreten Çocuklar

Zihin Egzersizleri

Dekoratif Ahşap Süsleme

BİLGİ EVLERİMİZDE YER ALACAK KURS ÇALIŞMALARI:

Anlayarak Hızlı Okuma

Mental Aritmetik

Bağlama

Drama

Gitar

Piyano

Halk Oyunları

Robotik Kodlama

Karikatür

Temel Resim

Keman

Sahne Sanatları

Ritim- Perküsyon

Şan

Pratik Matematik

Modern Sanat

Natürel Sanat

Sahne Sanatları

Modern Dans

Akıl ve Zekâ Oyunları

Beceri

3D Tasarım

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...