Masal Atölyesi Başladı!

HABER

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nin, çocukların geleneklerini ve kültürünü unutmaması için hazırladığı “Meddah Yusuf Duru ile Masal Atölyesi” programı büyük ilgi gördü.
Ramazan ayının gelmesiyle de, karagöz, ortaoyunu, meddah ve kukla gibi unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimizi ayakta tutmak, genç nesillere aktarmak ve bunların yaşatılıp canlı kalmasını sağlamak amacıyla program düzenleyen Bilgi Evleri, Meddah Yusuf Duru eşliğinde çocuklara yönelik çok güzel bir program hazırladı.
Zeytinburnu’nda yer alan 7 Bilgi Evi’nde farklı gün ve saatlerde düzenlenecek programda Duru, gösterileri ile çocuklara kültürümüzün en güzel örneklerini sunmuş olacak. Yapılan etkinlikle üyeler gülerken düşünme, eğlenirken öğrenme fırsatı yakalayacak. Etkinlikten 3. Sınıf ile 8. Sınıf arasındaki Bilgi Evi üyeleri istifade edecektir.
İlk programımız Yusuf Duru’nun anlatımı ve canlandırması ile 2 Nisan Cumartesi günü Veliefendi ve Yeşiltepe Bilgi Evlerinde gerçekleştirildi. Diğer Bilgi Evlerimizdeki 12 programın takvimi de şu şekildedir:

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...