Kütüphane Haftası ve CNR Kitap Fuarı ile Çocuklar Kitaplara Doydu…

HABER

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri hem kütüphane haftasını kutladı hem de CNR Kitap Fuarı ile çocukları tanıştırdı.
Kütüphane ve kitaplara verdiği değerle adından sıkça söz ettiren Bilgi Evleri Kütüphane Haftasında da üyeleriyle etkinlik yapmayı ihmal etmedi. Her gün “Oku Saati” etkinliği ve zengin kütüphanesiyle kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasına katkı sağlayan Bilgi Evleri kitap ayracı yapımı, kelime sepeti gibi pek çok etkinlikle de çocukların kitaba daha fazla erişmesini sağlamaktadır.

Bilgi Evleri Koordinatörü Hacı Toprak: “Öğrenmeyi sağlayan en önemli iletişim vasıtası okumadır. Bu yüzden kitap okumayı bir görev, bir zorunluluk olarak algılamamalıyız. Hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz. Bu kapsamda Zeytinburnu’nu daha ileriye taşımak Bilgi Evleri’mizin asıl amacıdır. Bu amaçla her yaş, seviye ve zevke hitap edecek zengin bir kütüphaneye sahibiz. Ayrıca çok geniş bir kitlenin katıldığı Geleneksel Kitap Okuma Yarışması’yla da üyelerimizin okuma alışkanlığını artırmak gayesindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Kütüphane Haftası dolayısıyla etkinliklere katılan üyeler öğretmenleri eşliğinde hem Bilgi Evleri’nin kütüphane bölümünde hem de bahçelerinde okumanın keyfini çıkardılar. İstanbul’da bu yıl 8’incisi düzenlenen Uluslararası CNR Kitap Fuarı’na da katılan Bilgi Evleri’nin kitap kurdu üyeleri, çantalarını fuardan aldığı kitaplarla doldurarak gezilerini tamamladılar.

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...