9. Öykü Yarışması’na Rekor Katılım!

YARIŞMA

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri ve Zeytinburnu Gençlik Merkezi’nin bu yıl 9’uncusunu düzenlediği ve toplam 3 bin 153 eserin kıyasıya yarıştığı ‘Öykü Yarışması’ sona erdi.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri ve Zeytinburnu Gençlik Merkezi’nin ortak düzenlediği “9. Öykü Yarışması” bu yıl katılımıyla rekor kırdı. Ortaokul öğrencilerinin birinci grubu, lise öğrencilerinin ikinci grubu, üniversite öğrencileri ve yetişkinlerin ise üçüncü grubu oluşturduğu yarışmada 3 farklı grupta toplam 3 bin 153 eser kıyasıya yarıştı.

Yazmaya meraklı çocuk, genç ve yetişkinlerin yeteneklerini ortaya çıkarabilmesi adına düzenlenen yarışmanın konusu, “serbest öykülerden” oluşurken, bir katılımcı en fazla iki öyküyle yarıştı. Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezine üye olan, Zeytinburnu sınırları içerisinde ikamet eden, okuyan, çalışan herkes öyküleriyle yarışmaya katıldı.

Yarışmada dereceye giren kategori birincilerine; 30 bin TL, ikincilere 20 bin TL, üçüncülere 15 bin TL ve her kategoride 5 esere de 5 bin TL teşvik ödülü verilecek. İlk üç dereceye girenler ayrıca ailelerinden iki kişi ile birlikte 5 gece 6 gün sürecek Çanakkale Doğa ve Tarih Kampı ile ödüllendirilecek.

DİĞER HABERLER

Bizler, Zeytinburnu Belediyesi olarak, onların parıltılı gülüşleri, saf iyilikleri ve berrak bakışlarının daim olması ve geleceğimiz için her zaman var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte inşa etmeye başladığımız “daha güzel bir Zeytinburnu” hayalimizin peşinde...Devamını Oku...